Workshoppar och webbinarier Registrera dig

Kevan koulutus: Voiko työkyvyttömyyskustannuksiin vaikuttaa?

Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa. Toinen lakisääteinen tehtävämme on työkyvyttömyysriskien vähentäminen. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten työnantajan talous- ja henkilöstöjohtaminen kytkeytyy tähän kokonaisuuteen.
Koulutuksessa käydään läpi työnantajamaksujen määräytymisen ja tasausmaksun perusteita sekä eläkerahoituksen pitkän aikavälin näkymiä. Lisäksi keskustelemme siitä, miten nämä kytkeytyvät työkyky- ja henkilöstöjohtamiseen. Keskustelijoina Kevasta ovat pääekonomisti Joonas Rahkola ja toimitusjohtaja Jaakko Kiander sekä Pohjois-Savon hyvinvointialueen talousjohtaja Kari Janhonen ja Laukaan talous- ja henkilöstöjohtaja Eero Raittila. Keskustelua fasilitoi asiakaspäällikkö Satu Ruuskanen. Tapahtuma on tarkoitettu Kevan työnantaja-asiakkaiden talous- ja henkilöstöjohdolle ja HR:lle. Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Program

Tervetuloa!

Klo 10:00

Työnantajamaksujen määräytyminen ja tasausmaksu, pääekonomisti Joonas Rahkola

Klo 10:05

Yhteinen keskustelu

Klo 10:20
toimitusjohtaja Jaakko Kiander ja pääekonomisti Joonas Rahkola Kevasta sekä Pohjois-Savon hyvinvointialueen talousjohtaja Kari Janhonen ja Laukaan talous- ja henkilöstöjohtaja Eero Raittila. 

Tilaisuus päättyy

Klo 11:00

Anmälan

Händelsedetaljer

Datum:
03.09.2024 10:00 - 11:00
Kursplats:
Verkkotapahtuma

Se på kartan
Sista anmälningsdag:
30.8.2024
Mer information:
Tapahtuma on maksuton. Onko osallistumislinkki kateissa tai unohditko ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.