Workshoppar och webbinarier Registrera dig

Kevan tietoisku: Työurakeskustelut osana työkykyjohtamista

Olisiko aika puhua työurista? Tervetuloa kuulemaan työurajohtamisesta ja Kestävää työelämää -hankkeessa toteutetun työuravalmentaja -pilotin tuloksista.
Työurajohtaminen on osa ennakoivaa työkykyjohtamista. Työurajohtamisella tuetaan työkyvyn kannalta keskeisiä asioita kuten riittävää osaamista, oppimista sekä motivaatiota – työntekijän vaihtelevat elämäntilanteet huomioiden. Vaikuttavan työurajohtamisen edellytyksenä on aktiivinen keskustelu, työntekijän kuuleminen sekä vahvuuksien ja tavoitteiden tunnistaminen. Yksi keino näihin tarpeisiin vastaamiseksi ovat työuravalmentajan keskustelut. Tietoiskussa kuulet Kestävää työelämää -hankkeessa pilotoidusta työuravalmennuksesta, pilotista saaduista opeista ja erilaisista tavoista toteuttaa työuravalmennusta. Koulutus on tarkoitettu kaikille kunta-alalla, valtiolla, hyvinvointialueilla, Kelassa tai Suomen Pankissa työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskenteleville HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaisille. Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Kevan verkostot ja tapahtumat ovat osa Kevan koordinoimaa EU rahoitteista Kestävää työelämää -hanketta, joka toteutetaan vuosien 2023-2024 aikana. EU-komissio edellyttää hankkeesta raportoimisen ja siihen osallistuvien työnantajien tietojen keräämisen. Verkostojen ja hankkeen tapahtumien osallistujatietoja säilytetään lain nojalla vuoden 2032 loppuun asti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta (Valtiokonttori.fi).
Ilmoittautumalla tilaisuuteemme hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja luovuttamisen tietosuojalain mukaisesti.

Lue lisää Kestävää työelämää -hankkeesta.

Program

Tervetuloa!

Klo 09:00

Työuravalmentaja -pilotin tulokset ja opit asiakas- ja projektipäällikkö Niina Inkinen, Keva

Klo 09:05

Tilaisuus päättyy

Klo 09:30

Anmälan

Händelsedetaljer

Datum:
06.09.2024 09:00 - 09:30
Kursplats:
Verkkotapahtuma

Se på kartan
Sista anmälningsdag:
3.9.2024
Mer information:
Tapahtuma on maksuton. Onko osallistumislinkki kateissa tai unohditko ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.