Keva vuokraa hyvätasoisia asuntoja ja toimitiloja

Keva omistaa Suomessa 124 vuokrattavaa kiinteistöyhtiötä: toimistoja, asuntoja, liiketiloja ja kauppakeskuksia sekä hotelleja. Ne sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa.

Keva kiinnittää huomiota kiinteistösijoitustensa vastuullisuuteen, pääpaino on energiankäytössä. Tavoittelemme hiilineutraaliutta suorien kiinteistösijoitustemme energiankäyttöä koskevien CO2-päästöjen osalta vuoteen 2030 mennessä. Päätavoitetta tukien tavoittelemme mm. kiinteistöjen energiankäytön tehostamista 12 % ja kiinteistöllä tuotetun uusiutuvan energian osuuden nostamista 4 %:iin vuoden 2025 loppuun mennessä.

Vuokraa sinulle sopiva hyvätasoinen asunto

KevaKodit_1920x460jpg.jpg

Asuntomme ovat hyvätasoisia ja sijaitsevat lähellä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keva omistaa noin 3 500 vuokra-asuntoa suurimmissa kaupungeissa eri puolilla Suomea.

Meillä on myös useita senioritaloja, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti 55 vuotta täyttäneille henkilöille. Nämä asunnot on suunniteltu erityisesti ikääntyvien henkilöiden asumistarpeet ja liikkumismahdollisuudet huomioiden.

 

Nykyaikaisia toimitiloja yrityksesi tarpeisiin

KevaToimitilat_1920x460.jpg

Löydämme laajasta valikoimastamme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin toimivimmat tilat – tarvitsetpa sitten toimistotilaa business park -toimistokeskuksesta, pääkonttorille toimitilan, liikehuoneiston kauppakeskuksesta, tuotantotilan tai logistiikkahallin.

Keva on toimitilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen. Tarjoamme nykyaikaisia toimitiloja, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa toimitiloja on mm. Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lohjalla, Tampereella ja Turussa.

Valikoimassamme on yhteensä noin 580 000 neliötä 61:ssa eri toimitilarakennuksessa.