Kun järjestät palveluja uudelleen

Muutokset palvelujen järjestämisessä ja sote-uudistus vaikuttavat työnantajan eläkemaksuihin. Asiantuntijamme auttavat muutostilanteissa.

Tältä sivulta löydät:

''Osakeyhtiön eläkevakuuttaminen Osakeyhtiön eläkevakuuttaminen ''Palvelut työnantajille Palvelut työnantajille ''Ota työeläkevakuutus Kevasta Ota työeläkevakuutus Kevasta

Palvelut työnantajille

Osakeyhtiön eläkevakuuttaminen Kevassa

Onko toimintojen yhtiöittäminen ajankohtaista organisaatiossasi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Selvitämme yhteistyössä mahdollisen yhtiöittämisen vaikutukset sekä eläkemaksuihin että henkilöstön eläketurvaan.

Ryhmähenkivakuutus

Kevan jäsenyhteisö voi ottaa ryhmähenkivakuutusta vastaavan taloudellisen tuen Kevasta. Taloudellinen tuki on kertakorvaus, joka maksetaan kuntatyönantajan palveluksessa olleen työntekijän kuoltua.

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua, jossa voit tehdä myös työhyvinvointikyselyjä sekä tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja.

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Kehitämme yhdessä työkykyjohtamisen tapoja, joiden avulla me kaikki pystymme vastaamaan uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme työnantajille ja muille sidosryhmille vuosittain satoja tapahtumia tai koulutustilaisuuksia. Kaikki tilaisuutemme ovat maksuttomia.