Työpajat ja webinaarit Ilmoittaudu

Utbildning: Effektiverat stöd

Välkommen till Kevas evenemang om effektiverat stöd. I evenemanget granskar vi hur Kevas modell för aktivt stöd fungerar samt närmare om delen effektiverat stöd.
Förstärkt stöd avser åtgärder som stödjer att fortsätta arbeta när arbetstagarens arbetsförmåga redan har försvagats eller när det redan finns problem i arbetsgemenskapen. Effektiverat stöd handlar om hur man stöder arbetstagarnas arbetsförmåga så att de kan fortsätta i arbetslivet i en lämplig arbetsuppgift. Kom med och höra och diskutera om hur det lönar sig att forma klara processer i organisationen för att stöda personalen. Evenemanget är menat för ledningen, HR samt alla som Kevas arbetsgivarkunder som är intresserade av ämnet. Vi skickar en länk till deltagande senast dagen före evenemanget. Kevas nätverk och evenemang är en del av projektet Hållbart arbetsliv. Projektet koordineras av Keva och finansieras av EU, och det pågår 2023–2024. EU-kommissionen förutsätter rapporter om projektet samt att uppgifter samlas in om de arbetsgivare som deltar i det. Uppgifter om deltagarna i nätverken och evenemangen inom projektet förvaras med stöd av lag till utgången av 2032. Läs mer om behandling av personuppgifter i dataskyddsbeskrivningen.
Genom att anmäla dig till våra evenemang godkänner du att dina uppgifter samlas in, förvaras och lämnas ut i enlighet med dataskyddslagen.

Läs mer om projektet på vår webbplats.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
04.06.2024 12.00 - 12.45
Paikka:
Webbinarium

Katso kartalla
Ilmoittaudu viimeistään:
31.5.2024
Lisätietoja:
Evenemanget är avgiftsfritt. Har du tappat länken till webbinariet eller glömt att anmäla dig? Kontakta vårt evenemangsteam! Vi betjänar dig i frågor om evenemang och utbildningar på adressen tapahtumat@keva.fi.