Kevan tapahtumat ja verkostot uudistuivat

Palvelut
Palvelut

Olemme uudistaneet Kevan verkosto- ja tapahtumatoimintaa. Kevan tapahtumat ja verkostot muodostavat nyt kokonaisuuden, jossa on erilaisia toimintamuotoja: tietoiskuja, verkkokoulutuksia ja verkostoja.

Tietoiskut ovat helppo ja nopea tapa päästä ajan tasalle tai kerrata tietonsa työeläkevakuuttamisesta, ammatillisesta kuntoutuksesta tai työkykyjohtamisesta.

Kevan koulutuksista saa käytännönläheistä ja ajankohtaista, tutkittua tietoa ja työvälineitä työkykyjohtamisen ja eläkevakuuttamisen tueksi.

Kevan eläkeinfot on tarkoitettu vanhuuseläkeikää lähestyville ja eläkeasioista kiinnostuneille julkisella alalla työskenteleville, työskentelit sitten kunnalla, hyvinvointialueella, valtiolla, kirkossa, Kelassa tai Suomen Pankissa.

Kevan ay-koulutukset on tarkoitettu pääluottamusmiehille, varapääluottamusmiehille, luottamusmiehille sekä muille ay-toimijoille sekä työsuojeluorganisaatioissa toimiville.

Myös verkostojen toimintaa suoraviivaistettiin. Pitkään toiminut Valtakunnallisen työkykyjohtamisen kehittämisverkoston (Vake) toiminta päättyi. Verkostotoiminta jatkuu kuitenkin Alueellisissa verkostoissa ja hyvinvointialueverkostossa.

Verkostotapaamisissa paneudutaan ajankohtaisiin työkykyjohtamisen kysymyksiin, opitaan toisilta ja kehitetään yhdessä. Verkostoissa hyödynnetään Kestävää työelämää -hankkeen tuotoksia ja kehitetään entistä parempia välineitä työkykyjohtamisen tueksi yhdessä verkostolaisten ja asiantuntijoiden kanssa.